Jass Manak’s Girlfriend, Age 23, Biography, Net Worth and More

Jass Manak’s Girlfriend, Age 23, Biography, Net Worth and More

Jaspreet Singh Manak is an Indian Singer-Songwriter. Jaspreet Singh Manak is known by his fans as Jass Manak. Jass was born 12 February 1999 in Jalandhar, Punjab, India. He did his schooling from Jalandhar’s Hemkunt Public School and went to Punjabi University, Patiala to Pursue His Graduation. Jass Belongs to a Sikh Jatt Family. Not much is known about his parents. He has a Younger brother Gopi Manak.

He is known mostly for the songs “Prada”, “Suit Punjaabi”, “Lehanga”, “Viah” and “boss”. His single “Lehanga” has featured on the UK Asian music Chart and also the Global YouTube weekly Chart.

Information

Name Jaspreet Singh Manak
Nick Name  Jass Manak, Manka Da Munda, Jassi
Profession Singer, Lyricist, Music Composer, Model
Famous for Singing the song ‘Prada’ (2018)

Personal life 

Date of Birth 12 February 1999
Jass Manak’s  Age ( as in 2022) 23 years
Birth place Jalandhar, Punjab, India
Residence Mohali, Punjab, India
Nationality Indian
Religion Sikhism
Zodiac sign Capricorn
Food Habits Non Vegetarian
School Jalandhar’s Hemkunt Public School
College/ University  Punjabi University, Patiala
Educational qualification Graduation

Jass Manak’s Physical stats 

 

Height 5’8” (173cm)
Weight (approx.) 65 kg
Figure (approx.) 38-12-30
Hair color Light Brown
Eye color Black

Jass Manak ’s Affairs 

Marital Status Unmarried
Boyfriend/ Husband Not Known (Update soon)

Family and more

Father Not Known (Update Soon)
Mother Not Known (Update Soon)
Brother Gopi Manak
Sister None

Favorite Things

Favorite Food Butter Chicken
Favorite Actor Jimmy Shergill, Salman Khan and Akshay Kumar
Favorite Actress Not Known
Favorite Song Without You
Favorite Singer Gurdas Maan, Kuldeep Manak
Favorite Sports Cricket
Favorite  Bike Royal Enfield Bullet
Favorite Colour Black
Favorite Destination Canada

Hobbies and Money Factor

Hobbies Playing Guitar, Hanging out with Friends
Net Worth $3 Millan Dollar

Social Media ID

Facebook ID Click to follow
Instagram ID Click to follow
YouTube ID Click to follow

Jass Manak’s Girlfriend, Age 23, Biography, Net Worth and More

Unknown Facts About Jass Manak

  • Does Jass Manak smoke?                                          Not Known
  • Does Jass Manak drink Alcohol?                             Yes
  • he wanted to be a singer since his childhood; so, he started learning singing.
  • He professionally started his singing career in 2017.
  • These are some famous songs of him like ‘Dhoka’, ‘Hanju’, ‘U-Turn’, ‘Bentley Kali’, ‘Yarri’, ‘Without You’, etc.
  • In 2018, he came into the limelight after singing and featuring in the song ‘Prada’ which crossed 3.5+ a million views, just in 20 hours on YouTube.
  • In 2018, he released “Without You” but came into the limelight with his song “Prada” which is one of the most-streamed hit songs in India.
  • In 2019, he released his album ”Age 19” and he sang Rabb Wangu and “Bandook” songs for the Punjabi movie Sikander 2.
  • His single “Lehanga” was ranked No. 22 and No. 5 on the Global and Indian YouTube music weekly charts respectively.
  • He also becomes one of the most-listened-to artists in Punjab on YouTube.
  • He has received 500 million streams on the Gaana app.
  • He has over 81.8 million followers on Tik Tok. He makes Tik Tok videos on his songs to promote them and also makes a few comedy videos.
  • He has over 4 million followers on Instagram. He also has many stylish pictures of himself and also of his family.
  • In an interview, Maninder Buttar said that the song LEHANGA which is sung by Jass Manak, was written by him itself but was leaked by a friend of Maninder Buttar. Maninder Buttar sent the lyrics of the song in the evening and after two hours, the song was sung by Jass Manak.
  •  In 2019, Manak wrote the song “Surma Kala” for Jassi Gill. He also wrote the song “Naam Jatt Da” for Gippy Grewal.
  • Jass was seen in the 2022 Punjabi Movie Jatt Brothers opposite Guri in which she played the role of Pamma.
  • Jass has also received an award in the category of Best Song of the Year for his album ‘Prada’.
  • Manak has been awarded Mirchi Music Awards for his album ‘Lehanga’.

Jass Manak’s Girlfriend, Age 23, Biography, Net Worth and More

Also Read About Rubina Dilaik’s Biography, Career, Net Worth, Age 35 And More

 

People Also Asks About Jass Manak

 

1.Who is Jass Manak GF name?

Ans. Jass Manak does not have a girlfriend but is often seen hanging out with Punjabi actor and model Swaalina. They both met each other during the song Prada which was one of the most-streamed hit songs of Jass Manak.

2.Is Jass Manak brother of Guri?

Ans. Guri and Jass Manak are not brothers.

He also appeared in movie named Prada. He started his singing career in the film U- Turn in the year 2017. Jass Manak and Guri are good friends. They both worked in a same music company named Geet Mp3.

3.Why is Jass Manak famous?

Ans. Jaspreet Singh Manak (born 12 February 1999) is an Indian singer-songwriter. He is known predominantly for the songs “Prada”, “Suit Punjaabi”, “Lehanga”, “Viah” and “Boss”. His single “Lehanga” has featured on the UK Asian Music Chart and also the Global YouTube weekly chart.

4.Is Jass Manak Jatt?

Ans. Jass Manak belongs to a Sikh Jatt Family. Not much is known about his parents. He has a younger brother Gopi Manak.

5.How is Jass Manak rich?

Ans. Jass Manak – $16 Million net worth (reportedly) Jass is known for his songs like ‘Prada’, ‘Suit Punjabi’, ‘Lehanga’, ‘Viah’ and ‘Boss’. His song ‘Lehanga’ became immensely popular and featured in the UK Asian Music Chart and the Global YouTube weekly chart.

6.Who is Jass Manak real brother?

Ans. He has a younger brother Gopi Manak.

7.In which city does Jass Manak live?

Ans. He was born on 23rd Dec’1993 in Mohali, Punjab, India. Jass Manak mainly works in Punjabi Music Industry. He started his singing career with ‘U-Turn’ (2017).

8.Who is the owner of Jass Records?

Ans. Jasvirpal Singh is the owner of the Jass Records and his birthplace is Fatehgarh Sahib, Punjab, India. He launched his record company with a female singer Anmol Gagan Maan, Gunam Bhullar, Rajvir Jawanda, and Many More.

9.What is the first song of Jass Manak?

Ans. U-Turn

He started his singing career with his debut song “U-Turn” in 2017. In 2018, he released “Without You” but rose to prominence with his song “Prada” which is one of the most-streamed hit songs in India. In 2019, he released his album Age 19.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *