Mouni Roy’s Age 37, Biography, Career, Net Worth, And More

Mouni Roy’s Age 37, Biography, Career, Net Worth, And More

Mouni Roy is a famous Indian Television and Movie Actress, fashion model and Social media Influencer. Mouni was born on  28 September 1985 in in Cooch Behar, West Bengal India. Her father Anil Roy was an office superintendent of the Cooch Behar Zilla Parishad. Her mother Mukti was a theatre artist.

She did her schooling till class 12th from kenderiya vidyalaya in Baburhat, Cooch Behar and then went to Delhi. She took up mass communication at Jamia Milia Islamia. she made her film debut with Hero Hitler in Love (2011) and her Hindi film debut with Gold (2018). She received critical acclaim for her performance as Junoon in Brahmastra: Part one-Shiva. She Gain Fame by Supernatural thriller Naagin (2015-2016) and its Sequel Naagin 2(2016-2017).

Information

Name Mouni Roy
Nick Name Maanya, Mon
Profession Actress, fashion model, and social media Influencer
Famous for Movies , Web Series and Beauty

Personal life 

Date of Birth 28 September 1985
Mouni Roy’s  Age ( as in 2022) 37 years
Birth place Cooch Behar, West Bengal, India
Nationality Indian
Home Town Cooch Behar, West Bengal, India
Zodiac sign Libra
Food Habits  Pure Vegetarian
School kenderiya vidyalaya in Baburhat, Cooch Behar
College/ University Jamia Milia Islamia
Educational qualification  Mass Communication

 Roy’s Physical Stats

What is the height of Mouni Roy ? 5’5” (165cm)
Weight (approx.) 50 kg
Figure (approx.) 34-26-34
Hair color Black
Eye color Black

Mouni Affairs 

Marital Status Married
Boyfriend/ Husband Gourav Chopra (Actor) {Ex-Boyfriend}

Mohit Raina (Actor) {Ex-Boyfriend}

Suraj Nambiar(Businessman) {Husband}

Family and more

Father Anil Roy
Mother  Mukti
Brother Mukhar Roy
Sister None

Favorite Things 

Favorite Food Kadi Chawal, Khichdi, Mishti Doi and Chinese Food
Favorite Actor Shah Rukh Khan, Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling
Favorite Actress Madhuri Dixit
Favorite color Black
Favorite Song Laag Jaa Gale From the film “Woh Kaun Thi”
Favorite Sports Cricket
Favorite Movie Harry Potter
Favorite Sports Person M.S. Dhoni
Favorite Destination London , Italy

Hobbies and Money Factor

Hobbies Reading, Painting, Travelling, Sketching, Dancing
Net Worth INR 70 Crores($ 1 million)

Social Media ID

Facebook ID Click to follow
Instagram ID Click to follow
YouTube ID Click to follow

Mouni Roy’s Age 37, Biography, Career, Net Worth, And More

Unknown Facts About Mouni Roy

  • She hails from a filmy background; as her mother, Mukti is a theatre artist and her grandfather, Shekhar Chandra Roy was a renowned theatre artist in West Bengal.
  • She is Well-trained Kathak and Ballerina dancer. she was also the finalist of Jhalak Dikhala jaa in 2014.
  • During her college days, she worked as a choreographer.
  • Apart from being a dancer and an actress, she is a big art lover and loves doing painting and sketching during her leisure time.
  • She is passionate about reading novels, and whenever she travels, she prefers carrying one or two novels with her.
  • She made a head start to her career in Ekta Kapoor’s sitcom Kyunki saas Bhi Kabhi Bahu Thi as krishna Tulsi, and she became quite popular after her debut serial.
  • Mouni shares a great bond with actress Sanjeeda Sheikh and considers her as her best friend.
  • She admires her father a lot and wants to emulate him in his principles.
  • According to some reports, she had a lip surgery, but she denies any such reports.
  • She is global trotter and has travelled a lot of places- Dubai, Hong Kong, New York, Paris, Europe, and many more.
  • Mouni’s appearance in naagin and naagin 2 received great laurels from the viewers.
  • She has also voiced the role of sita in the animated movie-Mahayodha Rama.
  • In 2018, she hit the big screen with her first lead in the Bollywood film- Gold alongside Akshay Kumar.
  • She loves spending time with children. whenever kids are around, she loves playing and enjoying with them.

Also Read Nora Fatehi’s Biography, Career, Net Worth, Age 30 And More

People Also Asks About Mouni Roy

1.How much does Mouni Roy get paid?

Ans. Mouni Roy, the main antagonist, will be seen as Junoon – Queen of darkness, for which she has been paid Rs 3 crore, per News18 and Bollywood Life.

2.When did Mouni Roy married?

Ans. 27 January 2022 with Suraj Nambiar.

3.How did Suraj and Mouni meet?

Ans. In the video, Suraj mentioned: “I had met Mouni four years back during a party with my friends, and I couldn’t take my eyes off her, she was looking so beautiful. One of her friends helped me start a conversation with her, and we ended up exchanging numbers.”

4.What is the cost of Mouni Roy wedding lehenga?

Ans. Mouni’s outfit was in tandem with the dress code for the occasion which was ‘bright lehengas and traditional kurtas’ and the price of this beautiful lehenga is around 59,500 approx. A bright pout, glowing cheeks, and falsies rounded out her look.

5.Who is the best friend of Mouni Roy?

Ans. Producer Roopali Kadyan turns a year older today and her best friend Mouni Roy is determined to make it a special one. And in doing so, Mouni has shared the sweetest Instagram post for Roopali, filled with happy pictures and videos of the besties.

6.How is Mouni and Mandira Bedi relation?

Ans. Mouni Roy has been friends with Mandira Bedi for a long time now. Mandira was seen dancing and enjoying herself after a long time post her husband’s demise. The actress shared in a post, “The mood of the wedding was this.

7.Is Mouni Roy a trained dancer?

Ans. Fans of Mouni Roy know her dancing skills are at par with her beauty but did you know that the actress is a trained Kathak and Ballerina dancer? Even before she entered the glam world, Mouni was an avid dance lover and learned different forms of art to pursue her dreams.

8.What made Mouni Roy famous?

Ans. She made her acting debut with Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi (2006). Roy became one of the highest-paid Hindi television actresses after starring as a shape-shifting serpent in the supernatural thriller Naagin (2015–2016) and its sequel Naagin 2 (2016–2017).

9.How many awards Mouni Roy won?

Ans. Mouni Roy has won 6 awards – Indian Television Academy Award in 2016, Gold Award in 2017, Gold Award in 2016, Gold Award in 2017, Gold Award in 2018 and Colors Golden Petal Award in 2017.

10.What surgeries Mouni Roy has done?

Ans. Mouni Roy. Facial Plastic Surgery: To change the facial contours or for the facial enhancement the surgical procedure could be done by Ms.

Also Read Nikita Dutta Bio, Net Worth, Instagram, Twitter, Movies, Boyfriend, and Age

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *