Pranali Singh Rathod‘s Age 26, Biography, Net Worth, Career And More

Pranali Singh Rathod‘s Age 26, Biography, Net Worth, Career And More

Pranali Singh Rathod is a Famous Indian Actress, Fashion Model and Social Media Influencer. Pranali was born on   15 October 1996 in Yavatmal, Mumbai, Maharashtra. Pranali’s father’s name is Suresh Rathod who is Mathematical lecturer at Lokmanya Vidya Mandir Junior college and Her Mother’s name is Sheela Rathod, who is housewife. She did her early education in Mumbai, and after that, she got an engineering degree from a college in Mumbai. After graduation, she started modeling where she walked the ramp in many fashion shows.

After that she began modeling where she walked the ramp in many fashion shows. Pranali Singh Rathod is best known for her portrayal of Saudamini Bhaumik in Barrister Babu, Radha sahani in kyun Utthe Dil Chhod aaye and Akshara Goenka Birla in Yeh Rishta Kya Kehlata Hai. Pranali Singh Rathod also received Indian Television Academy Awards, Gold Awards & 22nd Indian Television Academy Awards from (Yeh Rishta Kya Kehlata Hai).

Information

Name Pranali Singh Rathod
Nick Name Pranali Rathod
Profession  Television Actress, fashion model, Dancer and social media star
Famous for Television Series

Personal life 

Date of Birth 15 October 1996
Pranali Singh Rathod Age ( as in 2022) 26 years
Birth place  Yavatmal, Mumbai, Maharashtra
Residence Mumbai, India
Nationality Indian
Religion Hindu
Zodiac sign Libra
Food Habits Non Vegetarian
School  not known
College/ University not known
Popular For Her role as Akshara in the serial Yeh Rishta Kya Kehlata Hai

Pranali Singh Rathod Physical stats

 

Height 5’6″ (168 cm)
Weight (approx.) 55 kg
Figure (approx.) 32-28-34
Hair color Black
Eye color Black

Pranali Singh Rathod Affairs 

Marital Status Unmarried
Boyfriend/ Husband Harshad Chopda (Actor)

Family and more

Father Suresh Rathod
Mother Sheela Rathod
Brother Not Available
Sister Ruchi Rathod (Engineer)

Favorite Things

Favorite Food Italian, Pasta, Burgers
Favorite Actor Shah Rukh Khan, Ranbir Kapoor
Favorite Actress Deepika Padukone
Favorite Tv Shows Bigg Boss, MTV splitsvilla
Favorite song Ae mere Dil
Favorite Singer Nimrat Khaira & B Park
Favorite Author Ravinder Singh
Favorite Colour Black
Favorite Destination Goa, Manali, Shimla

Hobbies and Money Factor

Hobbies Shopping, Dancing, Travelling
Net Worth 1 crore

Social Media ID

Facebook ID Click to follow
Instagram ID Click to follow
YouTube ID Click to follow

Pranali Singh Rathod‘s Age 26, Biography, Net Worth, Career And More

Unknown Facts About Pranali Rathod

  • Does Pranali Singh Rathod Smoke?                                           No
  • Does Pranali Singh Rathod drink alcohol?                               No
  • Pranali was born into a middle-class Hindu Family.
  • Her Father, Suresh Rathod is a Mathematics teacher at Lokmanya Vidya Mandir Junior College.
  • Pranali Singh Rathod Started her career as a model and has walked the ramps for various designers.
  • Pranali has Featured in commercials of brands like ‘Clean & Clear’.
  • In August 2018, she made her acting debut with zing’s show “Pyaar Pehli baar”.
  • In 2019, she was selected to play the lead role in the & TV serial “Jaat Na Poocho Prem Ki”. The serial is based on the Marathi film ‘Sairat’.
  • She loves watching tv shows Writing & listening to music.
  • She also received Dadasaheb Phalke Awards for her excellent performances in the Tv Series.
  • She is represented by casting Beans which is a Talent Management agency for females only.
  • She is an avid lover and has owned a pet dog.
  • She is Very Close to her family and they live together in Mumbai.
  • She is a religious person and belongs to a Hindu family and has a deep faith in god.
  • Pranali also had done many tv ads for different brands.

Read About Jannat Zubair Rahmani ‘s Age 21, Biography, Net Worth, Career And More

Pranali Singh Rathod‘s Age 26, Biography, Net Worth, Career And More

People Also Asks About Pranali Singh Rathod

 

1.Is Pranali Rathod in a relationship?

Ans. Pranali Rathod’s boyfriend Harshad Chopda. The Times Of India had earlier stated on May 28, 2022, that the purported couple was dating and had gone on multiple occasions together

2.Who is the best friend of Pranali Singh Rathod?

Ans. The act clearly showcased that Sumbul and Pranali share a great comfort as friends. In a brief chat with India Forums, Pranali expressed her thoughts on friendship with Sumbul. She said, “Sumbul is a really good friend of mine.

3.Are Pranali and Harshad friends?

Ans. HARSHAD AND PRANALI ARE MORE THAN FRIENDS. As per eyewitnesses and sources from sets, Harshad Chopda and Pranali have become very close over time. “Harshad and Pranali are often seen spending time together. The two are stuck to each other on sets and are often seen getting cosy, if not working.

4.Are harshal and Pranali dating?

Ans. But Pranali in her Live said that she is not dating Harshad. She further added that they are very good friends but their friendship shouldn’t be misconstrued.

5.Who is Pranali Rathod?

Ans. Pranali Rathod is an actress in India mostly working in Hindi Tv Industry.

6.Is Pranali Rathod being replaced in Yrkkh?

Ans. They feel that Pranali lacks the aura and power that their earlier two female lead Hina Khan and Shivangi Joshi had. The buzz of Pranali Rathod getting replaced that been heard but neither the actor nor the makers have confirmed anything.

7.How did Akshara go blind?

Ans. Akshara played by Hina Khan loses her eyesight due to an accident — Akshara will fall into a lake from a height. Hina Khan recently shot for the sequence and tells us that she was quite kicked about shooting it with a harness.

8.Who killed Akshara?

Ans. Akshara dies by falling off a cliff in a car crash. Kartik and Naira get married. Kartik hates his father Manish and his step-mother Swarna as he remarried her post his mother’s death as he thinks that they were having an extra-marital affair in their office and were responsible for her suicide.

9.Who will marry Akshara?

Ans.  Upcoming episode will see a major twist that the audience is waiting to see since a long time. Akshara and Abhimanyu will finally get married. The two have already realized their love for each other but did not confess it as Akshara doesn’t want to come in between Aarohi and Abhimanyu.

10.Is Akshara Sirat daughter?

Ans. YRKKH: Akshara comes to know that Sirat is her STEPMOTHER. Sirat reveals to the family that she has decided to tell the truth to Akshara about Naira, the family members ask her to think before revealing the truth.

11.Who is the son of Akshara?

Ans. Abhimanyu and Akshara find each other in the temple and Akshara has the papers in her hands. Akshara tells him that she was going to try and make things right between them but then she saw the papers. Akshara signs the divorce paper and returns her Mangalsutra to Abhimanyu, which marks the end of their marriage.

Also Read Ananya Pandey (Chunky Pandey Daughter) Height, Age, Wiki, Boyfriend, Family& More

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *