Shivangi Joshi‘s Age 24, Biography, Net Worth, Career And More

Shivangi Joshi‘s Age 24, Biography, Net Worth, Career And More

Shivangi Joshi is a Famous Indian Celebrity, Actress and Fashion Model, who primarily works in Hindi television. Shivangi was born on 18 May 1998 in  Pune, Maharashtra, India. She did her Schooling in Dehradun, Uttarakhand.  She made her Debut with Khelti Hai Zindagi Aankh Micholi portraying Trisha in 2013. Shivangi is best known for her portrayal of dual role Naira Singhania Goenka and Sirat Shekhawat Goenka in Yeh Rishta Kya Kehlata Hai for which she received several awards including Gold Awards. In 2022, She participated in Khatron ke Khiladi 12 and finished at 12th place.

Information

Name Shivangi Joshi
Nick Name  Shivangi
Profession Television Actress, fashion model, Dancer
Famous for Television Series

Personal life 

Date of Birth 18 May 1998
Shivangi Joshi ’s  Age ( as in 2022) 24 years
Birth place Pune, Maharashtra
Residence Mumbai, India
Nationality Indian
Religion Hinduism
Zodiac sign Taurus
Food Habits Non Vegetarian
School Pune, Maharashtra, India
College/ University Not Known
Educational qualification Not Known

Shivangi Joshi’s Physical stats 

 

Height 5’5” (165cm)
Weight (approx.) 50 kg
Figure (approx.) 33-25-33
Hair color Black
Eye color Brown

Shivangi Joshi ’s Affairs 

Marital Status Unmarried
Boyfriend/ Husband Mohsin Khan (Actor)

Family and more

Father Sumanprakash Joshi
Mother Yashoda Joshi
Brother Samarth Joshi
Sister Sheetal Joshi

Favorite Things 

Favorite Food Chocolates
Favorite Actor Akshay Kumar, Ranveer Singh
Favorite Actress Kareena Kapoor, Manisha Koirala, Shweta Tiwari
Favorite Colour Pink, White, Black, Blue
Favorite Sport Cricket
Favorite Book Love Story by Erich Segal, Romeo & Juliet & Vampires by Claudia Gabel, and The 3 Mistakes of My Life by Chetan Bhagat
Favorite Musician Mohit Chauhan, Linkin Park, Miley Cyrus, Michael Jackson, Sonu Nigam, Rahat Fateh Ali Khan, Akon, A.R. Rehman, Shreya Ghoshal
Favorite Film Kung Fu Panda, Dilwale Dulhania Le Jayenge, Scary Movie, Anjaana Anjaani, American Pie, Wrong Turn, Final Destination, The Three Musketeers, Titanic, Letters to Juliet, Twilight
Favorite Destination Mussoorie, Shimla

Hobbies and Money Factor

Hobbies  Reading and Dancing
Net Worth $ 1 million

Social Media ID

Facebook ID Click to follow
Instagram ID Click to follow
YouTube ID Click to follow

Shivangi Joshi‘s Age 24, Biography, Net Worth, Career And More

Unknown Facts About Shivangi Joshi

  • Does Shivangi Joshi Smoke?                           No
  • Does Shivangi Joshi drink alcohol?               No
  • Shivangi worked as a lead actress on & TV’s serial Begusarai, but in March 2016 she was removed from the show due to her unprofessional behavior and low level of acting skills.
  • In May 2016, she played the grown-up Naira’s role in Star Plus ‘Tv serial Yeh Rishta Kya Kehlata Hai.
  • She won the Best Actor Female award in 2019 at Gold Awards for her role in Yeh Rishta Kya Kehlata Hai. She is also a recipient of the prestigious award ‘Dadasaheb Phalke Award 2019’ for the best actress.
  • Shivangi has been a part of various music videos that include Aadatein, Baarish, Kismat Teri, Aashiqui, O Dilbar Yaara, Humnava, Teri Ada, Boli Tujhse and Tu Mera Sanam.
  • She Considers actress Shweta Tiwari as her Inspiration. She is very close to her.
  • She is an excellent dancer and participated in Many dance competitions throughout India.
  • She won Gold medals in Taekwondo Competitions.
  • She took 1 year break from her graduation to try her luck in TV Industry.
  • She also have a very huge fan following on Social Media.
  • Her Fans love the onscreen chemistry between Mohsin Khan and Shivangi Joshi as Kartik Goenka and Naira Goenka .They both are certainly one of the most loved actors and one of the most famous onscreen couples.
  • She was listed on the fifth position in the “50 Sexiest Asian Women in the World 2018” list released by a UK-based weekly newspaper Eastern Eye.

Read About Pranali Singh Rathod‘s Age 26, Biography, Net Worth, Career And More

Shivangi Joshi‘s Age 24, Biography, Net Worth, Career And More

People Also Asks About Shivangi Joshi

1.Who is the crush of Shivangi Joshi?

Ans. Hrithik Roshan but didn’t know why. Shivangi says that she would sleep with Hrithik photo under her pillow. She loved watching him in one cold drink advertisement, and since then he became her crush.

2.Is Mohsin in relationship with Shivangi?

Ans. Television actor Mohsin Khan and actress Shivangi Joshi were a part of misleading rumours over their relationship status. There were rumors that the two were in a relationship, thought wasn’t confirmed by the actors.

3.How much does Shivangi Joshi earn per episode?

Ans. The actress charged Rs 15L per week. As she managed to stay for 4 weeks, her take-home salary from KKK 12 stands at Rs 60L. Shivangi Joshi is among the highest paid celebrity contestants of Khatron Ke Khiladi 12.

4.Why is Shivangi Joshi so famous?

Ans. Known for playing the character of Naira in Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, Shivani Joshi is a popular household name. She started her journey in 2013, when she played Nisha in Khelti Hai Zindagi Aankh Micholi, and now, she is one of the contestants on Fear Factor: Khatron Ke Khiladi 12.

5.Where is Shivangi Joshi house located?

Ans. Shivangi Joshi is a proud owner of an apartment worth Rs. 1.5 crores in Malad, Mumbai. She often takes to her Instagram to share glimpses of it.

6.Which car does Shivangi Joshi have?

Ans. Depending upon the variant and fuel type the XE has a mileage of & Ground clearance of XE is 125mm. The XE is a 5 seater 4 cylinder car and has length of 4691mm, width of 2075mm and a wheelbase of 2835mm. Another luxury car owned by Shivangi Joshi is Audi which cost around Rs. 90 lakhs.

7.Is Shivangi Joshi still in Yrkkh?

Ans. Young star Shivangi Joshi is all set to make her reality show debut with Khatron Ke Khiladi 12. The actor, who rose to fame with Begusarai, became an overnight star with Yeh Rishta Kya Kehlata Hai. Playing the new lead post Hina Khan’s exit, the actor’s stint ended on the Star Plus show last year.

8.Is Sirat a Naira?

Ans. Sirat finally reveals that she is doing so because she wants to be Naira and this stuns everyone. Kartik gets hell shocked when Sirat confesses that she wants to become Naira and this is why she is doing everything that Naira used to do.

10.Who is the daughter of Kartik and Sirat?

Ans. Sirat and Kartik’s baby will be known as Aarohi. One month has passed and the duo is tired of taking care of Akshu and Aarohi, both little ones have a special connection that keeps their parents on their toes for everything.

11.Is Sirat pregnant or not?

Ans. Yeh Rishta Kya Kehlata Hai update September 20: Sirat’s pregnancy is confirmed by the doctor. In the latest episode of Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, Sirat tells Kartik she is not pregnant.

Also Read Ananya Pandey (Chunky Pandey Daughter) Height, Age, Wiki, Boyfriend, Family& More

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *